+45 47 72 32 32

Book NU!

Tilmeld dig vores nyhedsbrev

Som det eneste Dinitrol-center i Danmark har Anti-Rust på Hanehovedvej fået topkarakter hos Teknologisk Institut Ni år i træk. (2007-2015)

Velmotiveret, kompetent og kvalitetsbevidst personale er med til at sikre topkvalitet i rusbeskyttelsen af din bil.

Læs hele artiklen på Ugeblad Frederiksværk og Halsnæs Posten eller her på siden.

Gå ikke på kompomis med rustbeskyttelsen af din bil, kun det bedste burde være godt nok.

Helt op til 30 års garanti

Hos Anti-rust i Frederiksværk har vi valgt at bruge Dinitrol på baggrund af de egenskaber som produktet har og den lange garanti som Dinitrol giver - helt op til 30 års garanti imod gennemtæring. Anbefallinger fra Dansk Teknologisk Institut og FDM har været afgørende i vores valg.

Vi stræber efter at være Danmarks bedste rustbeskyttelses center og det har vi formået 9 år i træk. Vi er stolte af at kunne tilbyde vores kunder den bedste rustbeskyttelse og den bedste udførelse af rustbeskyttelsen.

 

Rustbekyt din bil og din økonomi

Bilfabrikkerne yder mange års rustgaranti mod gennemtæring. Det danske klima gør at karosseriet er fugtig næsten året rundt og der giver overfladerust som bilfabrikkens rustgarandi ikke dækker.

Din bil og din økonomi fortjenner den bedste rustbskyttelse. Der er aldrig for tidligt og sjællendt for sent at rustbeskytte din bil.

 

 

Teknologisk Institut

Som det eneste af 85 Dinitrol-centre i Danmark har Anti-Rust i Frederiksværk klaret Teknologisk Instituts stikprøvekontroller helt uden fejl seks år i træk.

Bo Billenstein

Jeg har netop fået lavet en dobbelt rustbehandling og er imponeret over den gode kvalitet, som er dokumenteret med billeder. Jeg har tidligere fået lavet en tilsvarende rustbehandling hos en anden virksomhed, og kan nu via før og efter billederne se den overraskende store kvalitetsforskel. P.s. Hvis du giver mulighed for, at man kan loade billeder op, så vil jeg vise et før og efter billede.

 

LÆS MERE